16
mar

Netværk

Gorm Hansen bliver umulig at overse

Når du fremover besøger Roskilde Idrætspark, bliver vores nyeste Partner uundgåelig at overse. Vi er glade for at byde velkommen til lokalforankrede Gorm Hansen A/S, der er ny Stjerne Partner i FC Roskilde og samtidig får et stort skilt modsat tribunen.

På billedet ses fra venstre Morten Hovmøller, Iris Hovmøller og Jacob Sandbeck Nielsen fra Gorm Hansen.

For Morten Hovmøller og Iris Hovmøller fra Gorm Hansen er byen og sporten vigtig:
”Roskilde er en by og kommune, der betyder rigtig meget for os. Vi har haft hjemme i byen siden vores stiftelse i 1970 og har altid haft masser af aktivitet i lokalområdet. Derfor er det også naturligt for os at støtte op om FC Roskilde i jagten på store sportslige oplevelser i Ørnereden. Vi er glade for at være en del af et godt og vigtigt samlingssted for Roskildes borgere og erhvervsdrivende.”

Direktør i FC Roskilde, René Christiansen, byder velkommen:
“For det første er jeg glad for, at kunne byde velkommen til Gorm Hansen som ny Partner i FC Roskilde. For det andet så er jeg glad for, at de ser værdi i at give tilbage til Roskilde og vores projekt i Rådmandshaven, hvor vi arbejder på for alvor at sætte fodboldklubben på landkortet igen. Jeg ser frem til samarbejdet og glæder mig over, at erhvervsnetværket har fået endnu en stærk spiller med på holdet.”

Vil du gerne blive klogere på FC Roskildes Erhvervsnetværk, så tøv ikke med at kontakte vores Partnerkonsulent, Nikolaj Worch, på nw@fc-roskilde.dk eller tlf. 4267 3486.