25
i

Netværk

Herlev Diamanten forlænger og bliver samtidig Profilpartner

Den helt store diamant i FC Roskilde kommer fra Herlev Diamanten, der netop har forlænget FCR Partner-aftalen i klubben og samtidig suppleret med at blive ny Profilpartner for Oliver Juul.

René Køltoft fra Herlev Diamanten glæder sig over succesen i erhvervsnetværket:
“Vi er glade og stolte over at kunne gentegne vores sponsorat som FCR Partner, og der var ingen tvivl, da Nikolaj sagde, at det var tid til at tage en snak. Vi havde en agenda med at gøre opmærksom på, at trods navnet Herlev Diamanten, er vi et Roskilde-firma med adresse i byen og har været det i 17 år. Derfor vil vi også støtte op om lokalsporten - og med den succes vi oplever i netværket, kommer her en klar opfordring til at komme med i byens bedste netværk og fortsætte den fantastiske udvikling, som vi også har oplevet i netværket.”

Partnerkonsulent i FCR, Nikolaj Worch, udtaler:
“Efter at have været med i netværket i et år, så har René fået lov til at mærke netværket efter i alle sømmene. Det var derfor en nem snak omkring en genforhandling af aftalen, hvor vi ikke blot endte ud med en gentegning, men også et spillersponsorat, hvor Herlev Diamanten fremover er Profilpartner for vores forsvarsspiller Oliver Juul. Tak for støtten, René.”

Du og din virksomhed kan også blive en del af vores hastigt voksende erhvervsnetværk! Kontakt vores Partnerkonsulent, Nikolaj Worch, på nw@fc-roskilde.dk eller tlf. 4267 3486, hvis du vil høre mere.