Netværk

Hestetorvet Selskabslokaler opgraderer til Plus Partner

Vi starter ugen med glædeligt nyt på sponsorfronten, hvor Hestetorvet Selskabslokaler har valgt at forlænge og samtidig opgradere engagementet i FC Roskilde.

Hestetorvet Selskabslokaler, der er placeret i hjertet af Roskilde, forbliver derfor en del af vores voksende erhvervsnetværk.

Jeff Perling fra Hestetorvet Selskabslokaler ser mange grunde til at støtte lokalt:
“Vi ser heldigvis mange gode grunde til at forlænge vores aftale i FC Roskilde, først og fremmest fordi projektet i klubben er spændende. Derudover er der ingen tvivl om, at vi vægter utroligt højt at være synlige lokalt. Det er en god vej ind i Roskildes erhvervsliv, når man kommer udefra og en oplagt mulighed for at følge byens puls. Selvom vores fantastiske lokaler ligger godt gemt midt i centrum, har vi mange ting at byde på.”

Direktør i FC Roskilde, René Christiansen, glæder sig over endnu en forlængelse:
“Det er altid dejligt, når vores Partnere har lyst til at forlænge - og det er endnu bedre, når de tror så meget på projektet, at de har lyst til at opgradere deres sponsorat. Vi har flere gange nydt maden fra Hestetorvet Selskabslokaler og ser frem til at gøre det endnu mere i fremtiden.”