aug

Kampreferat

Hjem fra Aarhus tomhændet

Lørdag eftermiddag ventede sæsonens første udebanekamp i 2. Division, og vi skulle forsøge at følge op på sidste weekends åbningssejr hjemme over FA 2000.

Kursen var sat mod Aarhus - nærmere bestemt Riisvangen, hvor et af sidste sæsons tophold, Aarhus Fremad, holder til. Banen var flot, temperaturen var fin og regnen udeblev, alt i alt perfekte forhold til en fodboldkamp.

Kampen startede dog ikke helt perfekt, hvis man har FCR-brillen på. Hjemmeholdet viste tænder fra første fløjt og tog hurtigt dirigentstokken. Spillet gled og Fremad kom tæt på vores felt af flere omgange, uden at vi for alvor slog igen i den anden ende.

Efter en lille halv times spil gik den ikke længere, og hjemmeholdet bragte sig fortjent foran med 1-0 efter flot spil. De lyseblå drenge arbejdede hårdt, og efter en enkelt stor mulighed til Roni Arabaci, måtte man gå til pause med følelsen af, at Aarhus Fremad virkelig havde smørret støvlerne i dag.

Der var fortsat tro på tingene og med justeringer, ville vi slå igen i anden halvleg.

Efter pausen bølgede spillet, mens hjemmeholdet fortsatte med at mose på mod Brylovs mål. Vores sidsteskanse havde flere gode redninger i dag, når Fremad kom buldrende frem over banen.
Efter lidt over en times spil straffe hjemmeholdet os igen. Opspillet starter med en fin Brylov-redning tæt under mål, inden hjemmeholdet Frederik Jensen kunne sparke reposten i mål.

Trænerteamet ville have holdet frem - og det kom vi. Flere muligheder blev skabt i kampens sidste fase, mens vi blev mere sårbare ned bagved i omstillingsfasen. Med få minutter igen tilkæmpede en hårdtarbejdende Arabaci sig et frispark, som han selv skulle tage sig af. En afretning i muren snød Aarhus-målmanden og vi slog tilbage til 2-1.

Herefter smed vi det hele frem og det gav plads til hjemmeholdet. Brylov clearede, men Fremad opsnappede bolden og kunne efter et par afleveringer lukke kampen til slutresultat 3-1.

På fredag spiller vi ude igen, når vi møder nedrykkerne fra Nykøbing FC!

Målene:
1-0 (26’): Hjemmeholdets flotte spil bag frugt, da de en lille halv time inde i opgøret bragte sig foran. En masse afleveringer senere endte bolden hos Jagvir Singh, der satte den sikkert i mål.

2-0 (65’): Et indlæg skabte klumpspil i vores felt. En klasse redning af Marco Brylov sendte en retur ud til Frederik Jensen, der relativt ubesværet kunne sende reposten i mål.

2-1 (86’): Vores tekniker, Roni Arabaci, tilkæmpede sig et frispark på kanten af feltet. Han snuppede hurtigt selv bolden og stillede sig klar. Afslutningen blev rettet af og det snød Fremad-keeperen, der stod chanceløs tilbage.

3-1 (93’): En klassisk overtidsscoring, mens vi jagtede udligningen. FCR-mandskabet stod højt og det gav plads. Brylov var langt oppe for at cleare, men bolden blev opsnappet og et par afleveringer senere lå den i nettet.