8.
dece

Netværk

Hovedsponsor forlænger med FC Roskilde

I over ti år er CP gået forrest som hovedsponsor, og det bliver de ved med. Viby-virksomheden har netop underskrevet en ny aftale, der betyder, at CP fortsat er hovedsponsor i FC Roskilde.

Ejer og adm. direktør i CP, Julie Bruun, ser ingen grund til at stoppe:
“Vi har endnu en gang valgt at forlænge vores hovedsponsorat i FC Roskilde, da vi fortsat synes projektet er utrolig spændende. Vi nyder at være en del af erhvervsnetværket i klubben, vi nyder at komme på stadion og så nyder vi ikke mindst at gøre noget ekstra for lokalområdet. Jeg og resten af CP ser frem til at følge den videre udvikling.”

Direktør i FC Roskilde, René Christiansen, kunne ikke være mere tilfreds:
“Det samarbejde vi har med CP er noget specielt. Forholdet mellem FC Roskilde og CP er specielt. Sådan har det været i mange år, og sådan forbliver det forhåbentlig i mange år endnu. Vi er utrolig glade og stolte over, at vi for 11. år i træk kan sætte hak ud for CP som hovedsponsor. Vi ser frem til at fortsætte rejsen sammen.”

Du kan også komme med i FC Roskildes Erhvervsnetværk! Vil du vide mere om det, så kontakt endelig vores Partnerkonsulent, Nikolaj Worch, på nw@fc-roskilde.dk eller tlf. 4267 3486.