Netværk

Hovedsponsor forlænger med FC Roskilde

Samme hovedsponsor – nyt navn!

Det er ikke nogen hemmelighed, at CP ApS har været hovedsponsor for FC Roskilde de sidste mange år, men i år sker der noget nyt.

I 2023 blev CP ApS nemlig købt af Zeppelin Danmark og blev derfor en del af Zeppelin Rental Danmark ApS. Det skal selvfølgelig kunne ses.

For 12. år i træk har den samme hovedsponsor sat signatur på aftalen - og vi glæder os til at trække i de helt nye kamptrøjer med Zeppelin-logoet på maven. Zeppelin Rental Danmark ApS har i første omgang forlænget hovedsponsoratet i FC Roskilde for det kommende år.

COO i Zeppelin Rental Danmark ApS, Peter Jakobsen, glæder sig til en ny start med samme tilgang:

“Med det nye navn Zeppelin Rental Danmark ApS er vi blevet en del af noget større, og med det følger også en masse gode nye kollegaer og selvfølgelig en ny måde at gøre mange ting på. Det er vigtigt for os at fortælle, at selvom meget er nyt, så er vores værdier og gode service stadig det samme. Det har altid været en stor glæde for os at kunne støtte lokalt, og særligt når vi taler om fodbold. FC Roskilde har givet os mange gode oplevelser, og det er det helt rigtige for os, at forlænge sponsorkontrakten under vores nye navn og farver. Vi glæder os til at følge kampene fra sidelinjen og forhåbentlig være med til at bane vejen for nye talenter med vores sponsorat. Vi ses til kamp!“

Direktør i FC Roskilde, René Christiansen, ser frem til et nyt kapitel med samme hovedsponsor

“Vi tager hul på et nyt kapitel i bogen om vores hovedsponsor og FC Roskilde. Partnerskabet med CP ApS har betydet meget for både klubben og for mig personligt. De har altid været en meget engageret hovedsponsor, og vi er utrolig glade for, at samarbejdet fortsætter under Zeppelins vinger. Efter tolv år skal vi skifte logo på maven af drengene - på maven af de kamptrøjer, vi går på banen for at kæmpe i hver weekend. Det er specielt, men vi ser meget frem til at have Zeppelin Rental repræsenteret sammen med FC Roskildes farver. Jeg tror på, at det stærke partnerskab fortsætter, og at Zeppelin med alle de stærke kræfter fra CP, hurtigt planter sig i hjerterne på alle der holder med FC Roskilde. Det er samme energi og engagement - bare med nyt navn. Vi glæder os.”