Netværk

HTH Roskilde/Nykøbing forbliver Plus Partner

Vi er glade for, at endnu en stærk partner har valgt at forlænge deres aftale med et år. To velkendte ansigter fra HTH Roskilde/Nykøbing har netop sat deres signatur på en ny Plus Partner-aftale i FC Roskilde.

Det vækker stor glæde hos Rune Hitz og Kenneth Gundersen fra HTH, at aftalen nu er forlænget:
“I HTH Roskilde/Nykøbing er vi været utrolig glade for del er det store erhvervsnetværk, som findes i FC Roskilde. Vi nyder alle de gode arrangementer og relationer, som dette har givet os. Derfor var der ingen tvivl om at vi fortsat skal være en del af netværket i fremtiden og bygge videre alle de gode ting, som dette har givet os. Som alle andre i netværket ser vi frem til en spændende afslutning på en flot sæson i 2. Division og krydser fingre for, at spillerne på banen hiver point nok ind, til at det hedder 1. Division efter sommerpausen.”

Partnerkonsulent i FCR, Nikolaj Worch, udtaler:
“Det glæder mig, at HTH har valgt at forlænge deres aftale med klubben. Kenneth og Rune er begge meget aktive i netværket og er dermed bidragende til, at netværket hele tiden vokser sig større og stærkere. Tak for støtten, vi ser frem til en masse gode oplevelser med jer i det kommende år.”

Kontakt vores Partnerkonsulent, Nikolaj Worch, på nw@fc-roskilde.dk eller tlf. 4267 3486, hvis du skal med på rejsen!