17
i

Netværk

HTH Roskilde/Nykøbing forlænger aftalen med FC Roskilde

I weekenden testede vi på banen for første gang denne sommer og i dag sparker vi endnu en sommeruge i gang med en forlængelse i vores erhvervsnetværk, hvor HTH har forlænget deres aftale med FC Roskilde.

Indehaverne Kenneth Gundersen og Rune Hitz fra HTH glæder sig til at fortsætte i FCR:
“HTH Roskilde/Nykøbing APS har været meget glade for at være en del af FC Roskilde og dets erhvervsnetværk. Vi ser fortsat store muligheder for at danne stærke relationer og fortsætter nu som Partner Plus, hvilket er helt i tråd med vores måde at tænke lokalsamfundet ind på.

Vi tager et stort socialt ansvar og ønsker at være en del af vores lokalsamfund. Derfor ser vi samarbejdet med FC Roskilde som en god mulighed for at skabe stærke relationer og gode oplevelser sammen med andre erhvervsdrivende i Roskilde. Vi kan se netværket bliver stærkere og stærkere, hvilket selvfølgelig har stor betydning for os alle.
Som alle andre i netværket ser vi frem til en ny spændende sæson i 2. Division, det kan kun blive godt.”

Direktør i FC Roskilde, René Christiansen, er også meget tilfreds med forlængelsen:
“Jeg er rigtig glad for, at HTH har valgt at fortsætte i FC Roskilde den kommende sæson. Med oprykningen til 2. Division og den opgradering på fodbolden, glæder vi os selvfølgelig over, at alle udenfor banen fortsat vil være med på rejsen. Det bliver spændende.”