A-truppen

Jack efter tredje test

Vi fangede Jack Majgaard til en snak efter tirsdagens træningskamp i Farum, hvor vi hentede den tredje sejr ud af tre mulige denne vinter.

“Det endte med at blive en kamp, som vi nok havde forventet den. To dygtige hold på bolden, der fokuserede på sig selv og derved også kom til at prøve nogle ting af som var risikofyldte. Men jeg syntes, at vi lykkedes godt med det, vi gerne ville - især i første fase af spillet. I selve forsvarsdelen af vores spil hang vi til dels godt sammen i kompaktheden. Jeg ser dog stadig enkelte steder, hvor vi fortsat mangler nogle små justeringer, så vi ikke åbner for mange områder op for modstanderen, men det har vi heldigvis fortsat tid til at rette op på. Men som kampen skred frem syntes jeg, at det blev bedre og bedre, så alt i alt er jeg ganske tilfreds, lyder det fra manager, Jack Majgaard.

“For mig handler alt ikke om resultaterne her i opstarten. Jeg er mere tilfreds med spillet og præstationerne, end med resultaterne. Selvfølgelig kan vi ikke gøre det bedre end at vinde, men spillet er vigtigt. Jeg ser rigtig god energi, mange spillere der virkelig byder sig til og arbejder rigtig, rigtig hårdt - det siger man jo altid, men man skal også gøre det, og det gør spillerne her. Udover det, skal de have modet til at spille, altså de skal tro på sig selv og det synes jeg også, at vi ser. Så det er faktisk dét, jeg er mest tilfreds med. Generelt synes jeg vi står et rigtig fint sted på nuværende tidspunkt af opstarten, hvor vi har været på banen i en måneds tid”, fortsætter Jack.

Næste træningskamp er på udebane mod Vanløse IF. Kampen spilles tirsdag d. 14/2. Vi melder selvfølgelig ud på vores sociale platforme, når kamptidspunktet er fastlagt.