13
nov

Kampreferat

Lukkede efteråret med ærgerligt nederlag i tillægstiden

FC Roskilde tabte i tillægstiden på et straffespark og lukkede en ellers godkendt efterårssæson med et ærgerligt nederlag.

FC Roskilde skulle i dag forsøge at slutte efteråret af med at hente point i Gladsaxe, hvor AB tog i mod på det dejlige stadion. Banen var dog noget "langhåret".

Det blev en spændende kamp, hvor begge hold havde deres perioder med overtaget i spil og chancer.

Der blev "gået til vaflerne" og allerede efter fire minutters spil havde kaptajn Hermansen fået en advarsel for en hård tackling.

FC Roskilde kom bagud, men fik kæmpet sig fortjent op på 1-2 med to flotte mål af Valdemar Schousboe - begge mål sat ind efter pausen.

Tidligere FC Roskilde-spiller, Marcus Gudmann stanger målet ind til 2-2 ved et flot hovedstød ved forreste stolpe efter et hjørnespark. Uret viste 77 minutters spil.

Det skulle dog blive et kontroversielt straffespark, der afgjorde kampen i tillægstiden. Kendelsen så godt nok tvivlsom ud, men det er jo dommeren, der dømmer. Målet blev sikkert sat ind af Frederik Ellegaard Christensen, der dermed blev dobbelt målscorer. Fra AB-lejren lød det dog også efter kampen, at det vist mere var en af deres egne, der skubbede en medspiller omkuld.

FC Roskilde måtte altså se sig slået af AB, der for tiden er inde i en god stime. FC Roskilde gjorde dog en god figur på en svær bane, så selv om det altid er ærgerligt at gå på vinterpause med et nederlag, så kan gutterne se sig selv i spejlet efter en godkendt kamp (og en godkendt halvsæson).

Som oprykkerhold er det ikke helt skævt at være placeret i midten af tabellen på dette tidspunkt.

Næste uge byder på en intern træningskamp (torsdag) mod RB 1906's Sjællandsseriehold.