31
mar

Kampreferat

Måtte igen tage tomhændet hjem

FC Roskilde skulle forsøge at rejse sig, og komme tilbage på sporet, efter de første tre turneringskampe i 2023, hvor pointhøsten har været på 0 point. Dagens modstander, HIK, lå med samme pointantal som "De lyseblå" inden kampen, der blev afviklet på Gentofte Sportspark. En eventuel vinder ville snuppe 6. pladsen.

Cheftræner, Jack Majgaard, havde taktikken klar og havde inden kampen gjort det klar for spillerne, at der skulle vises fightervilje og 100% engagement i alle nærkampe.

Desværre må man sige, at FC Roskilde ikke viste meget i første halvleg, hvor hjemmeholdet havde bolden mest, og hvor Roskildespillerne for det meste kom for sent ind i alle nærkampene. De fik ikke vundet duellerne, så de løb mest efter bolden uden at være i kontrol - og når de havde bolden blev den alt for hurtigt smidt væk. Det blev lidt nogle "tamme" første 45 minutter, hvor der ikke skete så meget.

FC Roskilde kom godt ud til 2. halvleg og der kom mere tempo og vilje i tingene - og der blev også produceret nogle chancer, uden skarpheden dog var tilstede.

Kampens ene scoring stod HIK for efter 63 minutters spil - bolden sendes frem i banen, hvor tidligere FCR-spiller, Oscar Høybye, elegant sender den videre ud i højre side til hurtige Roni Arabaci, der suser afsted ned mod Roskilde-målet. Her banker han bolden hårdt og fladt i netmaskerne bag Marco Brylov.

Der var optræk til et par gode tilbud i begge ender, men viljen og kvaliteten manglede i aften.

Det endte altså med 1-0 til HIK, og FC Roskilde måtte igen tomhændet forlade banen. Hverken spillere eller trænere kunne være tilfredse med indsatsen, og der er noget at arbejde med inden næste opgør.

FC Roskilde faldt ned på 10. pladsen, og har nu to kampe tilbage inden rækken dele i to.

Næste kamp er Skærtorsdag, hvor Thisted FC kommer på besøg i Roskilde Idrætspark. Kampstart er kl. 14:00.