A-truppen

Måtte se sig besejret i reserveholdskamp

Mandag aften spillede vi 2 x 35 minutters reserveholdskamp mod B.93 i Roskilde Idrætspark.

FC Roskilde gav spilletid til mange af de spillere, der i den senere tid - af forskellige årsager - ikke har fået så mange "minutter i benene", samt en del U/19-spillere.

Tempoet var ganske pænt og mange fik vist sig fint frem, men det var som om, at B.93 lige havde et gear mere, når der var behov for det.

Kampen var kun 10 minutter gammel, da FC Roskilde mister en bold, da de er ved at føre den frem fra de bagerste rækker - B.93 udnytter det til en hurtig omstilling og bringer sig foran 0-1. Godt en halv time var spillet, da gæsternes nummer 20 lavede en super hurtig finte, der splittede Roskildeforsvaret, hvorefter kan let kunne sparke bolden i mål bag en chanceløs Oscar Hjorth, der ellers leverede flere gode redninger.

Små 20 minutter inde i 2. halvleg kom reduceringen, men det var B.93 selv sparkede bolden i netmaskerne, da en tilbagelægning til målmanden gik galt.

Godt et kvarter senere blev kampen så definitivt lukket - hurtige kombinationer i højre side af banen bragte farlige Jonathan Mathy i fri position, og han svigtede ikke.

Slutresultatet blev 1-3.

Start 11'er: Hjorth, Allen, Holden (anfører), L. Riisgaard, Alvaro, Lejbowicz, Montell, Zachariassen, Schak, B. Riisgaard og Svensson (U/19).

Bænk: Juhl (U/19), Holm (U/19), Sand (U/19) og Engqvist (U/19).