24
maj

Kampreferat

Marco Brylov sikrede 3-3 efter vanvittig overtidsscoring

Efter den lidt "tandløse" og meget taktiske 0-0 kamp i sidste weekend, var FC Roskilde her til aften virkelig klar fra start. Vejret var perfekt til fodbold og græstæppet på Gladsaxe Stadion var en fryd for øjet. Hjemmeholdet var også klar til kamp og havde både vilje og evner til at spille med. Det var to hold, der stod godt til hinanden, hvilket de 512 tilskuere på lægterne og Sport Lives seere kunne glæde sig over. Der var valuta for pengene.

Første halvleg blev ganske underholdende - og der blev sat tre mål ind, To til FC Roskilde, der begge gange bragte sig foran. Cornelius Allen blev dobbelt målscorer. De første 20 minutter havde AB Gladsaxe bolden mest, og havde et par afslutninger fra kanten af feltet, som Brylov sikkert tog sig af. Da "Corner" åbner ballet med sin scoring til 0-1, bliver kampen mere intens. Udligningen kommer efter 34 minutters spil, men lige som hjemmeholdet følte, de var tilbage i kampen, var "Corner" igen på spil. Blot tre minutter efter udligningen bringer han igen FC Roskilde foran. Der er herefter fint spil fra begge mandskaber, men stillingen holder til pausen.

Spille- og scoringslysten fortsatte i 2. halvleg, der ikke var mere end godt fem minutter gammel, da udligningen kom. Chancen opstod lidt tilfældigt, da en afslutning rettes af og ender hos Christian Wagner Larsen, der sikkert bringer balance i regnskabet.

64 minutter er spillet, da hjemmeholdets Søren Ilsø får sit andet gule kort, og dermed en tidlig tur ned i badet. AB blev dog ved med at spille offensiv fodbold og lod sig ikke rigtig mærke med at de måtte spille resten af kampen i undertal. Det er da også AB, der bringer sig foran med 3-2, da Emiliano Gomez scorer efter et lidt passisvt forsvarsspil fra Roskildemandskabet.

FC Roskilde jagter udligningen, og Arman har et skud på stolpen i det 81. minut - Roni følger op med en afslutning på riposten, men AB-keeperen er på plads ved nærmeste stolpe. Et minut før ordinær tid løber ud, sender FC Roskilde et indlæg i feltet fra højre side - "Corner" går i luften og får en "fri header" lige foran mål, men sender desværre bolden over mål.

Der er lagt fem minutter til, og det ser sort ud for FC Roskilde, da Marco Brylov i det 94. minut går med frem på et hjørnespark. Roni sender bolden i feltet og den ender såmænd hos den store målmand, der akrobatisk kaster sig ned og halvt liggende i luften halvflugter han helt fantastisk bolden i mål i "det lange hjørne" til 3-3. DEN slags ser man godt nok ikke tit. Det var helt og aldeles uimodståeligt! Kampen fløjtes kort tid efter af.

Det strammer lidt til nu for FC Roskilde i oprykningsstriden. Esbjerg sikrede sig i dag oprykning til NordicBet Ligaen med en sejr ude over Middelfart. Direkte modstander til FC Roskilde i kampen om den anden oprykningsplads, Århus Fremad, vandt 1-4 ude mod Nykøbing FC. I Århus er de sikkert glade for deres Frederik Høgh Jensen, der stod for alle fire mål. Der er tre kampe tilbage, og FC Roskilde har efter aftenens kampe nu seks point op til Århus Fremad på 2. pladsen. Man tør dårligt tænke på, hvor vanvittig spændende det kan blive i den sidste kamp, når netop Århus Fremad og FC Roskilde tørner sammen.

Inden da står den på en kamp, der simpelthen - også - skal vindes, når Nykøbing FC på fredag gæster Roskilde Idrætspark.

Kom og støt holdet - drømmen lever stadig!