14
ust

Netværk

Marius Pedersen træder ind som FCR Partner

I sidste uges regnvejr var repræsentanter fra vores nye Partner forbi Roskilde Idrætspark, hvor de kunne se det nye skilt hænge klar!

Vi er glade og stolte over at kunne byde velkommen til Marius Pedersen A/S, der er ny FCR Partner & Profilpartner for Oliver Skolnik.

“Det var med stor glæde, da Marius Pedersen A/S overtog aktierne i familievirksomheden RTR Gruppen A/S i 2022. Vi ønsker at fortsætte opbakningen til sporten i Roskilde og bidrage til et stærkt erhvervsnetværk, som vi har fået et rigtig godt indtryk af” siger Salgschef Linette Ærsøe Ewert.

”I en tid med øget fokus på sortering af affald stiller vi gerne vores ekspertise til rådighed til virksomheder i Roskilde og omegn. Har jeres virksomhed behov for en gennemgang af den nuværende affaldsløsning, så I sikrer, at den lever op til de nye lovkrav, står vores team af miljøkonsulenter til rådighed med kompetent vejledning” udtaler Salgschef Linette Ærsøe Ewert, og fortsætter ”Kunder hos Marius Pedersen A/S får desuden adgang til vores kundeportal; Online Service, hvor det er nemt at bestille tømning, hente mængdedata og hvor dokumentationen til miljømyndighederne er lige ved hånden”.

Partnerkonsulent i FC Roskilde, Nikolaj Worch, glæder sig over tilføjelsen til netværket:
“Vi er glade og stolte over, at en virksomhed af Marius Pedersens størrelse kan se en værdi i at være en del af vores erhvervsnetværk i FC Roskilde, og derfor har valgt at tegne en aftale, hvori de også bliver Profilpartner for vores dygtige forsvarsspiller Oliver Skolnik.

Tak for støtten til Thomas og Linette, vi glæder os til at dele en masse gode oplevelser sammen, både på og udenfor fodboldbanen.”

På billedet ses Linette Ærsøe Ewert, Gregers Højme & Nikolaj Worch. Derudover tak til Thomas D. Andreasen, der er Regionschef i Marius Pedersen.

Skal du og din virksomhed være de næste vi præsentere i vores erhvervsnetværk? Så ræk ud til vores partnerkonsulent, Nikolaj Worch, på mail nw@fc-roskilde.dk eller tlf. 4267 3486.

Marius Pedersen A/S er en landsdækkende miljøvirksomhed med lokale kundeservice- og logistikcentre samt miljøgodkendte behandlingsanlæg placeret rundt om i Danmark. Virksomhedens aktiviteter omfatter indsamling, transport, sortering, afsætning og genanvendelse af affald. På Sjælland har Marius Pedersen A/S kundeservicecentre i Ringsted, Rødovre, Roskilde og Hvidovre, hvorfra vi servicerer kunder med affaldsløsninger samt TV-inspektion, slamsugning og kloakservice.