26
il

Netværk

McDonald’s forlænger med FC Roskilde

Der er stadig burgere på menuen i toppen af 2. Division, hvor McDonald’s Roskilde netop har sat deres signatur på en ny etårig FCR Partner-aftale med FC Roskilde.

Ejer af McDonald’s Roskilde, Christian Juel Glem, sætter fortsat pris på at støtte projektet:
“FC Roskilde er på vej den rigtige vej, og det er jeg rigtig glad for at se. Jeg har været med i erhvervsnetværket i mange år - og synes, at tingene bliver gjort på den rigtige måde, med de lokale hænder på projektet. Der er mange spillere omkring førsteholdet med fortid i ungdomsafdelingen, noget der altid har stået mit hjerte nært. Samtidig er der et unikt fællesskab i netværket, som jeg sætter pris på at være en del af og glæder mig til at fortsætte i.”

Direktør i FC Roskilde, René Christiansen, sætter pris på den fortsatte støtte:
“Jeg er rigtig glad for, at en “gammel” og trofast Partner har valgt at forlænge sin aftale. Christian er et kendt ansigt i byen og i klubben, og har gjort mange ting for FC Roskilde og ungdomsafdelingen gennem årene. Vi synes jo også selv, at vi er på rette vej og at vi, i den lokale ejerkreds, har fat i meget af det rigtige - vi arbejder hele tiden på at forbedre og lave tiltag i vores voksende erhvervsnetværk. McDonald’s er noget de fleste i byen kender til, og vi er derfor også glade for, at de fortsat er med på rejsen.”

Ræk endelig ud til vores Partnerkonsulent, Nikolaj Worch, på nw@fc-roskilde.dk eller tlf. 4267 3486, hvis du vil høre mere om arrangementerne og mulighederne i FC Roskilde.