Netværk

MotorPower optimerer FCR-motoren

Det går hurtigt i erhvervsnetværket i øjeblikket - og det gør det bestemt også hos MotorPower, der netop har forlænget deres netværkspartner-aftale i FC Roskilde.

Jesper Bacher fra MotorPower er ikke i tvivl om den værdi netværket giver:
“MotorPower har valgt at forlænge sponsoratet med FC Roskilde, fordi vi – udover de sportslige resultater og den flotte oprykning – har oplevet hvor stor værdi erhvervsnetværket har for os. Vi har i netværket fået input og sparring fra mange utroligt dygtige virksomhedsejere og -ledere, og vi har fundet dygtige samarbejdspartnere, der har kunne hjælpe os med at videreudvikle vores forretning. Derudover har vi haft fornøjelsen af at levere nye biler, styling og motoroptimering til flere af de andre sponsorer. Sidst men ikke mindst er det dejligt at opleve hvordan ildsjælene bag klubben bidrager til at booste både holdet og netværket. Vi glæder os over at være en del af Roskildes bedste erhvervsnetværk.”

Partnerkonsulent i FC Roskilde, Nikolaj Worch, glæder sig over humøret i netværket:
“Først og fremmest er jeg glad for, at Jesper og MotorPower har valgt at forlænge samarbejdet med FC Roskilde. Vi oplever et fantastisk humør og en god opbakning i erhvervsnetværket, hvor vores Partnere gør meget brug af hinanden.”

Lyder FC Roskildes Erhvervsnetværk som noget for dig eller din virksomhed, så tøv ikke med at kontakte vores Partnerkonsulent, Nikolaj Worch, på nw@fc-roskilde.dk eller tlf. 4267 3486.