23
ober

Kampreferat

Nederlag i rodet kamp i Brabrand

Et hurtigt kig på tabellen i 2. Division viste før kampen, at der var lagt op til et tæt opgør for at hænge på i subtoppen. Med en sejr kunne vi lægge afstand til bunden og samtidig kravle utrolig tæt på top 6 - med et nederlag ville bundstriden komme endnu tættere på.

Banen var våd, sumpet og begge hold vidste på forhånd, at der ikke var lagt op til tiki-taka på Brabrand idrætsanlæg lørdag eftermiddag.

Kampen startede med et tungt pres mod vores felt, indtil hjemmeholdet faldt længere tilbage i banen. En rodet kamp med bølgende spil frem og tilbage, og et hug på træværket fra Andreas Maarup som den første og største mulighed i første halvleg, var hvad det kunne blive til inden pausen.

Efter pausen var en anden historie, hvor hjemmeholdet hurtigt bragte sig foran og så gjorde hvad de er bedst til - stillede sig ned og forsvarede eget mål. Og det gjorde de godt. Et hårdt fightende Roskilde-hold havde svært ved at nedbryde Brabrands defensiv, der kun gav en enkelt eller to muligheder væk i løbet af en duelfuld anden halvleg.

Sådan endte kampen. Vi pressede på, men det var ikke nok og vi måtte derfor rejse hjem med et 1-0-nederlag i bagagen.

46’ Minut
Vi var knap nok kommet ud fra pausen, før hjemmeholdet straffede os. En fejl på midten af vores banehalvdel satte Brabrand i gang, og efter en afslutning fra kanten af feltet passerede bolden en chanceløs Monty i Roskilde-målet.

På lørdag, den 29. november, spiller vi årets sidste hjemmekamp, når Skive IK gæster Roskilde Idrætspark. Vi glæder os til at se jer en sidste gang før vinterpausen!