18
il

Netværk

Nellemann Roskilde er officiel bilpartner

Selv i de perioder hvor det ikke altid kører på banen, sørger Nellemann Roskilde for, at truppen er godt kørende på landevejen. Vi er utrolig glade og stolte over, at kunne præsentere Nellemann Roskilde som officiel bilpartner i FC Roskilde.

Salgs- & Filialdirektør hos Nellemann Roskilde, Mark Salonen, udtaler:
“Vi er glade for, at vi er officiel bilpartner for hele byens hold. Det er en flot titel og noget vi er glade for, i en by med mange bilforhandlere. Det giver os muligheden for, at gøre hvad vi gør bedst - levere biler og gøre folk glade. Det giver stor værdi for os hos Nellemann, at vi får nogle af vores biler på vejene, både så spillerne, men også alle andre, kan se hvad vi kan tilbyde. Der giver mig ekstra meget lyst til at fortsætte samarbejdet, når jeg ser hvor mange fra truppen i FC Roskilde, der sætter pris på muligheden.”

Marco Brylov, der vogter buret for FC Roskilde, ser det som et kæmpe plus:
“Det er absolut ikke alle steder, at man har en mulighed som denne. Da jeg startede dialogen med FC Roskilde i vinter, blev jeg gjort opmærksom på aftalen med Nellemann, hvilket kun var et plus i min bog. Det er utrolig nemt, de er hjælpsomme og så er det nogle fede biler vi kører rundt i, til en pris for os spillere, der er til at betale. Stor cadeau til Nellemann for at gøre det muligt for os spillere.”

Direktør i FC Roskilde, René Christiansen, sætter pris på aftalen:
“Det betyder meget for os og især for vores spillere, at de har denne mulighed hos Nellemann. Som man kan se, er der utrolig mange fra vores trup der benytter sig af aftalen, hvilket giver værdi for os og for vores officielle bilpartner Nellemann, der får en masse af deres biler på vejene. Vi kører også rundt i en lyseblå MG fyldt med FCR-logoer, når vi skal rundt i lokalområdet hos vores Partnere. Jeg sætter stor pris på støtten, og jeg ved, at spillertruppen gør det samme.”