Netværk

Netværksmøde og inspirerende fortællinger

Den overskrift summer nok meget fint morgenen op, da hele 86 Partnere og gæster var samlet i erhvervsnetværket i FC Roskilde, der var på besøg hos vores Partner WR Damp i Hedehusene.

René Christiansen åbnede mødet, inden Dennis Ahm bød velkommen til de nye ansigter i netværket. Herefter tog Christian Hjorth-Westh fra WR Damp over, og fortalte hvordan familievirksomheden vokser sig større og større - og hvordan nye muligheder åbner sig. Samtidig fik netværket mulighed for at se rundt i lokalerne hos WR Damp.

Kim Boye, også kendt som Den Mentale Kriger, var morgenens hovedperson. Han fortalte om alt fra egne erfaringer og oplevelser, til hvordan ens tankegang og påvirkning på andre, kan skabe succes, både for sig selv og ens omgangskreds. Mange tak til Kim for besøget og det inspirerende oplæg.

Vores erhvervsnetværk buldrer derudaf, men vi har altid plads til flere kræfter! Vores Partnerkonsulent, Nikolaj Worch, står klar med åbne arme og kan fanges på nw@fc-roskilde.dk eller tlf. 4267 3486.