Netværk

Netværkstur til Barcelona

I samarbejde med Vintur.dk sendte vi i weekenden 36 partnere fra erhvervsnetværket på tur til Barcelona, for at netværke, se fodbold & selvfølgelig smage på en masse god vin.

Fredag morgen blev kursen sat mod den spanske kystby, da flyet forlod Kastrup i København. Direkte efter ankomst i Barcelona, gik turen til Penedes & Cava producenten Oliver Viniculteurs. Partnerne er vant til champagnebold i Roskilde Idrætspark, men fredag aften måtte de nøjes med kampen mellem FC Barcelona og Sevilla.

Lørdag blev formiddagen brugt på egen hånd, inden der var frokost på havnen, hvor partnerne kunne følge med i den spændende kamp mod Esbjerg hjemme i Roskilde. Senere var der en ølsmagning, inden lørdag aften var sat af til et netværksarrangement på vandet. Solnedgangen blev derfor nydt på en båd ud for Barcelona, mens snakken gik de næste mange timer.

Søndag var der tid til sightseeing og shopping i den smukke by, inden turen igen gik mod regnvåde Danmark.

Tak til alle de deltagende partnere for en fantastisk netværkstur - vi glæder os allerede til næste gang vi skal afsted!

Skal du være en del af erhvervsnetværket i FC Roskilde, så kan du altid kontakte vores Partnerkonsulent, Nikolaj Worch, på nw@fc-roskilde.dk eller tlf. 4267 3486 og høre mere om mulighederne.