feb

A-truppen

Niveauforskel i nederlag til FC Helsingør

I går aftes fik FC Roskilde en demonstration i, hvad der skal til, hvis man skal ligge nummer et i NordicBet Ligaen og være godt på vej til at spille superliga-fodbold.

FC Roskilde er ikke helt der endnu - men er godt på vej med at bygge fundamentet til at komme der på et tidspunkt. FC Roskilde havde helt sikkert også gode momenter, men blev sjældent rigtig farlige - FC Helsingør var for dygtige til at forsvare sig.

Gæsterne fra FC Helsingør spillede hurtigt, pasningssikkert, høj grad af bevægelse og så var de direkte og effektive, når de kom ind omkring feltet. De fik afsluttet på de chancer, de fik i løbet af kampen.

Gæsterne førte 0-3 ved pausen på to mål af Oliver Drost og et enkelt af Kasper Enghardt.

FC Roskilde kommer bedre med i 2. halvleg, hvor Mathias "Mac" Christensen, der leverede en fin arbejdsindsats kampen igennem, reducerede til 1-3. Et lille kvarter før afslutningen var Oliver Drost dog igen på spil og lukkede kampen 1-4 med sit hattrick.

Der var i øvrigt glædeligt gensyn med tidligere FC Roskilde-profiler, der nu har deres gang i FC Helsingør. Mikkel Thygesen som assistent på trænerbænken, samt forsvarsspillerne Nicolaj Hansen (vores tidligere anfører), Nicklas Mouritsen og Philip Rejnhold.