Netværk

OMW – Grafisk Kreativitet rykker ind i netværket

Vi slutter arbejdsugen af med endnu en transfernyhed i erhvervsnetværket, hvor den nyeste signing i FC Roskilde hedder OMW. Vi er glade for at kunne præsentere vores nye netværkspartner fra OMW, der leverer grafisk kreativitet til sine kunder.

Rune Nymann fra OMW ser frem til at møde det stærke netværk:
“Først og fremmest er vi rigtig glade for, at blive en del af FC Roskilde. Vi glæder os til at blive en del af et stærkt - og ikke mindst lokalt - erhvervsnetværket, der forhåbentlig bliver givende for begge parter. Vi ser frem til at tage hul på det ny år, med spændende kampe, nye arrangementer og ikke mindst at hilse på alle i netværket.”

Partnerkonsulent i FC Roskilde, Nikolaj Worch, bygger på:
“Vores stærke netværk er i dag blevet endnu stærkere, hvilket er glædeligt for hele klubben. Dette betyder for os, at vi har fået endnu en samarbejdspartner med ombord, og vi ser frem til samarbejdet med Rune og resten af teamet i OMW.”

Er din virksomhed den næste vi skal præsentere som Partner i FC Roskildes Erhvervsnetværk? Kontakt endelig vores Partnerkonsulent, Nikolaj Worch, på nw@fc-roskilde.dk eller tlf. 4267 3486 og hør mere.