maj

Kampreferat

Oprykningen blev sikret med sejr over Frem

Der var på forhånd lagt op til et brag af en torsdagskamp i Valby Idrætspark, hvor vi havde revanche og en mulig oprykning at spille for, hvis alt flaskede sig - og det gjorde det heldigvis.

Mange mennesker var mødt op og der duftede i den grad af fodbold og topkamp. Det samme gjorde tempoet i kampen, trods en meget blæsende eftermiddag. Med fra start havde vi unge Benjamin Riisgaard, der for få uger siden debuterede for FC Roskilde. Vi startede kampen fornuftigt og sad på store dele af spillet, hvorfor vi også kom foran med to i kampens første halve time.

Kort inde i anden halvleg stod det klart, at VSK Århus havde tabt deres kamp og en sejr til os over BK Frem ville derfor betyde oprykning til 2. Division - udgangspunktet var godt, på dette tidspunkt var vi stadig foran 0-2. Endnu en U/19-spiller kom på banen til debut, da Lucas Martinsen blev skiftet ind med en halv time tilbage af kampen. Som halvlegen skred frem og hjemmeholdet begyndte at presse på med mange dødbolde, kunne vi dufte oprykningen.

Med få minutter tilbage blev der bragt spænding tilbage i opgøret, da Frem reducerede og nervøsiteten var total. Heldigvis for os, endte det ud til vores fordel, da først Monday og efterfølgende Valdemar scorede i kampens overtid.

Kampen blev fløjtet af og glæden var total. Vi er sikret oprykning til 2. Division hele tre runder før sæsonafslutning. Nu gælder det om at sikre førstepladsen og samtidig holde skruen i vandet de sidste tre kampe.

Første opgave bliver søndag eftermiddag i Roskilde Idrætspark mod Dalum IF.

19. minut
Vi startede kampen godt i højt tempo og det gavnede. Unge Benjamin Riisgaard var flyvende på kanten og kunne også notere sig for kampens første assist, da han spillede Valdemar Schousboe, der sikkert lagde bolden i kassen til 0-1.

29. minut
Blot ti minutter senere var duoen på spil igen. Benjamin Riisgaard mod baglinjen, et cutback ind i det lille felt og så stod topscoreren, Valdemar Schousboe, klar til at bringe os på 0-2.

86. minut
Vi skulle ind i de døende minutter før der for alvor kom gang i målscoringen og spændingen. Frem reducerede på en afslutning tæt for mål - Vang var chanceløs.

91. minut
I dommerens overtid havde vi overtaget. Monday Etim ville også være med i legen og gjorde det sikkert til 1-3, efter fremragende forarbejde.

93. minut
Bedst som jublen var begyndt og man troede kampen nærmede sig et slutfløjt, dukkede topscoreren op igen. Valdemar Schousboe lukkede og slukkede festen med sin tredje scoring i topkampen og slutresultatet 1-4 var sikret.