26
apr

Netværk

Prindsen vil endnu mere FCR

Med placering centralt i Roskilde, kan man roligt sige, at Prindsen - Møder & Selskaber er lokalt forankret. Vi har for nylig afholdt et succesfuldt Kick Off i Guldaldersalen - heldigvis for os, vil Prindsen have endnu mere FCR, hvorfor de har forlænget deres Plus Partner-aftale i FC Roskilde med hele to år.

For Jakob Kronstrand fra Prindsen var det en selvfølge at fortsætte støtten til FCR:
“Efter vores første år som sponsor for FC Roskilde er det gået op for os hvilket fantastisk netværk vi er blevet en del af og hvilken dynamik og engagement der her er at finde. Vi er stolte af at være med i dette fællesskab, at støtte op omkring sporten i lokalmiljøet og være med til at bidrage til at styrke såvel netværket som de sportslige præstationer.”

Prindsen Møder & Selskaber tilbyder afvikling af møder, konferencer, receptioner, fødselsdage, firmafester, bryllupper mm. i de historiske og smukke sale i hjertet af Roskilde. Med 4 selskabslokaler tilbyder vi arrangementer fra 20-150 personer.

Partnerkonsulent i FC Roskilde, Nikolaj Worch, glæder sig over den toårige forlængelse:
“Udover at låne den flotte Guldaldersal til vores årlige Kick Off Event, så nyder vi også godt af Jakob og Camillas selskab til vores forskellige arrangementer i erhvervsnetværket. Med den nye aftale som løber 2 år, viser de også at de tror på projektet i og omkring FC Roskilde.

Tak for støtten Jakob og Camilla - vi ser frem til samarbejdet de næste år.

På billedet ses Jakob Kronstrand, Nikolaj Worch & Camilla Broholm.

Gør som Prindsen & rid med på den hvide hest i vores erhvervsnetværk! Kontakt vores Partnerkonsulent, Nikolaj Worch, på nw@fc-roskilde.dk eller tlf. 4267 3486.