25
i

A-truppen

Ronny Larsen er ny mand i lyseblåt

Rutinerede Ronny Larsen bliver vores sjette tilføjelse til truppen denne sommer. Den 27-årige offensivspiller kommer til FC Roskilde fra Boldklubben Marienlyst, hvor han har spillet de sidste par sæsoner.

Den nyslåede Roskilde-spiller glæder sig til at vinde med FCR:
“Jeg er rigtig glad for at få muligheden i Roskilde-trøjen. Efter en kort opstart med en dejlig spillertrup og et godt trænerteam, er jeg blevet bekræftet i, at det er det rigtige sted for mig. Jeg er en teknisk dygtig fodboldspiller som er god i små rum. Jeg er hurtig på de første meter og har et godt blik for mine medspillere. Jeg elsker at spille god og offensiv fodbold - så mine ambitioner er uden tvivl at starte inde på et seværdigt Roskildehold, med mange mål og sejre som resultat deraf.”

Cheftræner i FC Roskilde, Jack Majgaard, ser en spændende ny signing:
“Ronny er en spændende spiller, som vi har set an i opstarten. Han besidder gode færdigheder omkring sit lave tyngdepunkt og hurtige fødder. Han kan gøre ondt på vores modstandere - og gavne vores spil med et godt pres og så er han samtidig en opmærksom omstillingsspiller. Vi glæder os til at se mere.”

Velkommen til domkirkebyen, Ronny!