Netværk

Roskilde Wellness Center plejer FC Roskilde

FC Roskilde, sundhed og energi hænger perfekt sammen, derfor har Roskilde Wellness Center valgt at komme tilbage til erhvervsnetværket efter et par års pause. Vi byder derfor stærkt velkommen tilbage til vores nye FCR Partner.

Nicolaj Marker, ejer af Roskilde Wellness Center, glæder sig til en spændende rejse sammen med FC Roskilde:
“Vi er super glade for at være tilbage i netværket. Vi har fulgt lidt med på sidelinjen de sidste par år, og kan se at FC Roskilde har været igennem en spændende udvikling både sportsligt og forretningsmæssigt. Vores coachteam har fokus er at hjælpe folk med at blive sundere og gladere, og det går godt i hånd med partnerskabet med FC Roskilde.”

Nikolaj Worch, der er Partnerkonsulent i FC Roskilde, nyder opbakningen:
“Det er jo oplagt - og derfor er jeg rigtig glad for, at Nicolaj og Roskilde Wellness Center er vendt retur til et netværk i FC Roskilde der bestemt har udviklet sig de sidste par år. Vi glæder os til at bruge viden og erfaring fra vores nye Partner.”

Lyder FC Roskildes Erhvervsnetværk som noget for dig eller din virksomhed, så tøv ikke med at kontakte vores Partnerkonsulent, Nikolaj Worch, på nw@fc-roskilde.dk eller tlf. 4267 3486.