Netværk

RTR Gruppen A/S skruer op i FCR

Der er fart over feltet i vores partnerkreds, hvor endnu en loyal FCR Partner har sat sin underskrift på en forlængelse i FC Roskilde og erhvervsnetværket.

RTR Gruppen Roskilde vil fortsat være med, og har i samme ombæring opgraderet med et spillersponsorat, så der fra næste sæson står RTR Gruppen ud for vores lynhurtige back, Mikkel Hallberg Nielsen.

Adm. Direktør i RTR Gruppen, Gregers Højme, ser en spændende udvikling:
“RTR Gruppen Roskilde har forlænget vores sponsorat med FC Roskilde, for at støtte op omkring byens førende fodboldhold og støtte det nye spændende projekt, med genopbygningen af FC Roskilde med de nye ejere ved roret.
RTR Gruppen Roskilde ser frem til en spændende sæson og med en forventning om oprykning til 2. Division, hvor FC Roskilde som minimum har fortjent en plads i Danmarks 3. bedste fodboldrække.”

Partner Konsulent i FC Roskilde, Nikolaj Worch, glæder sig over endnu en opgradering:
“Gregers og RTR Gruppen har længe været en fast del af vores partnerkreds. Derfor er det selvfølgelig glædeligt, at han fortsat vil være med på rejsen tilbage til toppen af divisionerne. Vi sætter pris på støtten, loyaliteten og troen på det vi går og laver hos byens hold.”