31
ust

A-truppen

Schak & Zachariassen er nye i FCR

Efter en vellykket periode henover sommeren, hvor de to unge spillere har trænet med, har FC Roskilde valgt at tilknytte begge til førsteholdstruppen. 19-årige Noah Schak og 18-årige Nikolaj Zachariassen bliver derfor en fast del af truppen pr. dags dato.

Forsvarsspilleren Schak kommer til fra FC Nordsjælland U19, mens midtbanemanden Zachariassen kommer fra FC København U19.

Anders Theil udtaler:
“Schak har trænet med over flere omgange i løbet af sommeren - og har den seneste periode vist den rette indstilling og attitude. Han har allerede fået minutter og vi har set, at han kan være med. En spændende og aggressiv spiller, der kan dække flere positioner i forsvaret. Vi glæder os til at følge ham.

Zachariassen er godt skolet i FCK’s system og har været fast mand på deres U19-mandskab. Nogle gange opstår der muligheder, hvor spillere i de større klubber bliver vejet lidt for let til Superligaen, og derfor er han nu klar for os - hvilket vi er rigtig glade for. Han har den rigtige indstilling til tingene og vil gerne bygge på. Han dækker 6’er-positionen og bliver også spændende at følge for os.”

Noah Schak trækker i nummer 23 og Nikolaj Zachariassen får 20 på ryggen.

Velkommen til Roskilde!