14
ruar

Kampreferat

Selim sikrede sejren

Det blev til fire på stribe her til aften, da FC Roskilde gæstede Vanløse Idrætspark til vinterens fjerde træningskamp - FC Roskilde kunne nemlig hente fjerde sejr i lige så mange træningskampe.

Det blev en kamp, som blev spillet i et fornuftigt tempo, og hjemmeholdet - der overvintrer på 4. pladsen i 3. division - var egentlig et godt hold i mange af spillets faser. De manglede måske lidt "bid" inde foran mål, for de skabte ikke mange farlige chancer.

FC Roskilde vadede heller ikke i chancer, men var det bedste hold og kom frem til mere end Vanløse.

Kampens enlige scoring var et rigtig fint mål, som kom efter flere på hinanden følgende gode aktioner. Der var spillet 37 minutter. Først viste Andreas Maarup sin jernvilje på midten af banen - han tackler en modstander - bolden springer frem, han jagter den og lavede derefter en ægte "kriger-tackling", der sagde "spar 2" - han kom hurtigt op igen og tog bolden til sig, hvorefter han hurtigt sendte den langt frem i venstre side til hurtige Ronny Larsen, der sikkert fik kontrol over bolden - han spillede den ind på midten foran mål til Selim Baskaya, der smart snød sin oppasser og elegant udplacerede Vanløse-målmanden, der chanceløst måtte se bolden gå i mål helt ude ved den ene stolpe.

Det var en tilfreds cheftræner, Jack Majgaard, der fik set det, han gerne ville se - også en del spillere, han ikke havde set så meget i kamp endnu.

Start-11’er:
Wedege, Qvarnstrøm, Saleh, Montell (C), Juul, Brodersen, Maarup, Baskaya, Larsen, Minshall, Trkulja.

Bænk:
Hjorth, Voie-Andersen, Pallangyo, Milo, Gaml, Martinsen.

Lørdag kl 13:45 venter FA2000 ude, inden den i næste uge står på træningslejr i Tyrkiet.