Netværk

Skjoldby & Co vender tilbage til FCR

De har været med før og nu er de tilbage! Vi er glade for at kunne byde Skjoldby & Co velkommen tilbage til FC Roskilde og vores erhvervsnetværk, efter at de netop har sat deres signatur på en FCR Partner-aftale.

Lars Skjoldby fra Skjoldby & Co vender tilbage til et stærkere netværk:
“Der er tre hovedårsager til, at jeg har valgt at komme tilbage til erhvervsnetværket i FC Roskilde. For det første, er det vigtigt for min virksomhed, at være synlig i erhvervslivet både lokalt og regionalt. Derudover vil jeg gerne støtte op om det lokale projekt. Næsten uanset hvem jeg har mødt af lokale erhvervsfolk, har de sagt, at jeg er nødt til at komme tilbage, fordi netværket har udviklet sig markant og er blevet virkelig virkelig godt. Der er derfor flere grunde til, at jeg glæder mig utrolig meget til at vende retur.”

Partnerkonsulent i FCR, Nikolaj Worch, glæder sig over at sige velkommen tilbage:
“Jeg er glad for at kunne byde endnu en gammel bekendt velkommen tilbage til erhvervsnetværket omkring FC Roskilde. Lars har tidligere været en del af netværket, og vi glæder os til igen at have ham med omkring bordet til vores netværksmøder og diverse events. Så stort velkommen tilbage til Lars.”

Vil du gerne blive klogere på FC Roskildes Erhvervsnetværk, så tøv ikke med at kontakte vores Partnerkonsulent, Nikolaj Worch, på nw@fc-roskilde.dk eller tlf. 4267 3486.