apr

Kampreferat

Spændingen i toppen er intensiveret efter skidt indsats i Århus

FC Roskilde skulle i dag forsøge at øge forspringet ned til de nærmeste forfølgere i jagten på oprykning til 2. Division.

Turen gik til Århus, hvor VSK Århus tog imod. Hjemmeholdet lå nummer tre, 10 point efter FC Roskilde.

Under opvarmningen gik både Mikkel Nøhr Christensen og Andreas Chabert i stykker, så ind i startopstillingen gled i stedet henholdsvis Selim Baskaya og Mikkel "Niller" Hallberg Nielsen. Det gav ikke just cheftræner, Jack Majgaard, de bedste kort på hånden i forhold til at ændre taktik i løbet af kampen.

Det skal med det samme siges, at FC Roskilde i dag spillede en skidt kamp. Holdet manglede energi og det var som om, at hjemmeholdet ganske enkelt ville det hele mere. De vandt duellerne, "andenboldene" og virkede generelt mere tændte. De øjnene FC Roskildes off-day og gik efter sejren. Og det blev de belønnet for. De scorede et mål i hver halvleg og kunne hente en fortjent 2-0 sejr.

FC Roskilde kom fint ud til 2. halvleg og viste gode takter de første kvarters tid. Monday havde en fin aktion og en god afslutning, men bolden ramte stolpen og røg i høj fart ud i fødderne på Valdemar Schousboe, der blev overrasket - han stod alene tæt på mål, men bolden smuttede lige over mål. Hvis den bold var gået i mål, ville resten af kampen givet vis havde gået helt anderledes. Det var nemlig som om FC Roskilde bare lige skulle have lidt "tur i den". Men de fik de ikke og det hele endte altså med et nederlag.

16. minut

En høj bold sendes ned i midten af FC Roskildes forsvar - Montell header tilbage til Monty, men bolden får ikke fart nok på. ASK Århus-spilleren kommer først på bolden og header den frem - Monty kommer ud til at ham vælter ham omkuld i straffesparksfeltet. Dommer, Morten Helweg Andersen fløjter og peger på 11 gik meter-pletten. Kendelsen var i orden og Monty bliver ved samme lejlighed præsenteret for et gult kort. Thais Damgaard Nielsen omsætter sikkert straffesparket til en 1-0 føring.

65. minut

FC Roskilde var kommet bedre ud til 2. halvleg og begyndte at vise tænder. Målscorer Thias Damgaard Nielsen sender et hjørnespark i feltet, hvor Marcus Sloth Jørgensen stiger til vejrs og header bolden hårdt i netmaskerne til 2-0.

Spændingen intensiveret

Efter den ærgerlige indsats i dag er oprykningsspillet nu blot blevet endnu mere spændende og intenst. BK Frem vandt deres kamp med en sen scoring til 1-2, og er nu kun tre point efter FC Roskilde. VSK Århus er med dagens sejr nu kun syv point efter FC Roskilde på 3. pladsen. Nummer et og to rykker op.

FC Roskilde skal forsøge at rejse sig på lørdag (7. maj 2022) når Næsby Boldklub gæster Roskilde Idrætspark. Kampstart er kl. 14:00.