12
embe

Netværk

Sparekassen Kronjylland forbliver lyseblå bank

Vi starter ugen ud med endnu en glædelig nyhed på partnerfronten, hvor Sparekassen Kronjylland netop har forlænget deres aftale og derfor fortsat er klar som netværkspartner når det nye år skydes ind.

For erhvervskundechef i Sparekassen Kronjylland, Jimmy Petersen, handler det også om meget andet end fodbold:
”Sparekassen Kronjylland forlænger vores samarbejde med FC Roskilde, fordi vi gerne vil støtte op om byens førende fodboldhold. Vi sætter samtidigt stor pris på et aktivt erhvervsnetværk, med gode relationer, som vi mødes med til meget mere end fodbold. Vi ser frem til nogle endnu stærkere relationer samt et spændende forår i 2. Division.”

Partnerkonsulent i FC Roskilde, Nikolaj Worch, ser frem til at fortsætte samarbejdet:
“Vi er selvfølgelig super glade for, at Johnni Kristiansen, Jimmy Petersen og resten af Sparekassen Kronjylland har forlænget aftalen i FC Roskilde. Det er en bank der er rigtig synlig i vores erhvervsnetværk, til alle vores arrangementer og kampe - det er vi rigtig glade for, og det sætter vi meget pris på.”

Du kan også komme med i FC Roskildes Erhvervsnetværk! Vil du vide mere om det, så kontakt endelig vores Partnerkonsulent, Nikolaj Worch, på nw@fc-roskilde.dk eller tlf. 4267 3486.