Netværk

Sparekassen Sjælland-Fyn bliver FCR Partner

Spillerne knokler på træningsbanen, for at blive klar til forårssæsonen. I mellemtiden spilder vi ikke tiden på kontoret i FC Roskilde. Vi er glade for at kunne tilføje endnu en bank til vores erhvervsnetværk, med Sparekassen Sjælland-Fyn som ny FCR Partner.

”I sparekassen ønsker vi at støtte op om og bidrage til udviklingen i lokalsamfundet, hvorfor det var naturligt for os at blive en del af FC Roskilde. Vi har hørt godt om netværket og har før deltaget som gæst, hvor vi med det samme mærkede en ægte interesse for fodboldklubben, Roskilde og os som gæst,” fortæller erhvervsrådgiver i Sparekassen Sjælland-Fyn, Mette Laurbjerg Petersen, og fortsætter:

”Vi håber på at kunne bidrage til netværket med uforpligtende sparring, gode råd og vejledning på tværs af brancher qua vores mange års erfaring med erhvervsrådgivning.”

Partnerkonsulent i FC Roskilde, Nikolaj Worch, byder varmt velkommen:
“Det er glædeligt, at endnu en Partner ser lyset i at indgå i vores stærke erhvervsnetværk i FC Roskilde. Vi har allerede haft fornøjelsen af Mark og Mette til vores arrangementer, og jeg er sikker på, at de bliver en gevinst for netværket.”

Hvad kan du og din virksomhed få ud af at være med i FC Roskildes Erhvervsnetværk? Vil du vide mere om det, så kontakt endelig vores Partnerkonsulent, Nikolaj Worch, på nw@fc-roskilde.dk eller tlf. 4267 3486.

På billedet ses erhvervschef, Mark Elmgreen & erhvervsrådgiver, Mette Laurbjerg Petersen, fra Sparekassen Sjælland-Fyn, samt Nikolaj Worch og vores egen Mikkel Hallberg Nielsen.

"Sparekassen Sjælland-Fyn er et pengeinstitut for både privat- og erhvervskunder med et bredt filialnet fordelt på Sjælland og Fyn. Som erhvervskunde i sparekassen får du en rådgiver, du har tillid til, som kender dig og din virksomhed, og som kan træffe beslutninger lokalt, så du er sikker på at få kompetent og skræddersyet service samt hurtig ekspedition."