23
aug

Netværk

Sport Direct Roskilde er ny netværkspartner

En gammel kending vender retur. Vi kan med glæde byde velkommen tilbage til Sport Direct Roskilde, der er ny netværkspartner i FC Roskilde.

Jesper Falck fra Sport Direct glæder sig til at vende retur:
“Sport Direct Roskilde har valgt igen at blive partnere i FC Roskilde, da vi hører og ved, at det er et super godt og effektivt netværk. Og selvfølgelig også på baggrund af de nye lokale ejere og det faktum, at der nu spilles i 2 Division og, at man på sigt, sigter efter højere rækker. Det bliver godt, at hilse på partnerne igen og når tiden tillader det, at se lidt god fodbold på Stadion. Det bliver samtidig spændende at netværke, have gode timer sammen med og uden bold. Jeg vil når tiden tillader det selv komme på stadion og se bold, men det bliver primært Dennis Giovanni Valente som kommer til at deltage i erhvervsnetværket.”

Partner Konsulent i FC Roskilde, Nikolaj Worch, hilser hjerteligt velkommen tilbage:
“Velkommen tilbage til Jesper Falck og Sport Direct, som tidligere har været partnere i netværket. Det er altid dejligt når folk vender ”hjem” igen, vi glæder os til at se jer begge i Roskilde Idrætspark til noget fodbold.”

Lyder FC Roskildes Erhvervsnetværk som noget for dig eller din virksomhed, så tøv ikke med at kontakte vores Partner Konsulent, Nikolaj Worch, på nw@fc-roskilde.dk eller tlf. 4267 3486.