23
dec

Netværk

Svalegårdens Bageri & Konditori bager fortsat lyseblåt

Endnu en tidlig julegave er faldet ned i erhvervsnetværket. Der skal bagværk til at holde fodboldspillere kørende og heldigvis har Svalegårdens Bageri & Konditori netop forlænget deres netværkspartner-aftale i FC Roskilde.

Tina Greve Wennberg & Peter Greve Wennberg fra Svalegårdens Bageri & Konditori
“Vi har valgt at fortsætte i FC Roskilde af flere årsager. For det første vil vi utrolig gerne støtte lokalt, mens vi samtidig får et bredere netværk og øger vores kundemængde. For os betyder gode samarbejdspartnere en masse - både for forretningen og den viden og de inputs vi får med fra erhvervsnetværket, hvor folk deler ud af erfaring. Vi ser frem til at fortsætte i FCR.”

Partnerkonsulent i FC Roskilde, Nikolaj Worch, elsker brød fra Svalegården:
“Det glæder mig, at Peter og Tina endnu en gang har valgt at forlænge deres partnerskab i FC Roskilde. Udover at være aktive deltagere til vores netværksaktiviteter, så er vi også så heldige, at smage deres bagværk til vores netværksmøder - og det er altid rigtig lækkert!”

Vi har altid plads til flere! Vil du vide mere om FC Roskildes Erhvervsnetværk, så kontakt endelig vores Partnerkonsulent, Nikolaj Worch, på nw@fc-roskilde.dk eller tlf. 4267 3486.