27
embe

Netværk

Sydbank er og bliver lyseblå

Selvom julen er overstået, er sækken ikke tom for gaver endnu. Vi er glade for, at vi endnu en gang kan trække en forlængelse af Sydbank op. Banken fortsætter derfor som FCR Partner i FC Roskilde det kommende år.

Filialdirektør i Sydbank, Kasper Bæk, sætter pris på et stærkt netværk:
“Vi er glade for at forlænge vort samarbejde med FC Roskilde. At støtte byens fodboldflagskib med lokalt ejerskab passer godt til os som Danmarks Erhvervsbank. Vi tror på at mennesker handler med mennesker, hvorfor deltagelse i det stærke erhvervsnetværk omkring FC Roskilde er vigtigt for os. Et netværk med et overtal af beslutningstagere passer rigtig godt til den måde vi gerne vil drive bank på, så vi er meget glade for at være en del af dette.”

Partnerkonsulent i FC Roskilde, Nikolaj Worch, sætter pris på støtten:
“Det glæder mig, at Kasper og Sydbank har valgt at forlænge deres samarbejdsaftale med FC Roskilde, så vi også i fremtiden får fornøjelsen af deres selskab i erhvervsnetværket.”

Du kan også komme med i FC Roskildes Erhvervsnetværk! Vil du vide mere om det, så kontakt endelig vores Partnerkonsulent, Nikolaj Worch, på nw@fc-roskilde.dk eller tlf. 4267 3486.