03
temb

Kampreferat

Tabte i vildt målorgie

Roskilde Idrætspark lagde i dag græs til 2. divisionskampen mellem FC Roskilde og Århus Fremad. Vejret var perfekt til at spille fodbold i og med 519 tilskuere på lægterne var rammerne for en god fodboldeftermiddag på plads.

Og man må i hvert fald sige, at der var fuld tryk på underholdningen fra kampens start. Der var ikke spillet et kvarter, og så blev man forkælet med hele fire mål. FC Roskilde formår at komme tilbage og igen tage føringen hele to gange i kampen, efter at have været bagud, og så alligevel tabe det hele til sidst. På blot otte minutter i 2. halvleg vendte gæsterne fra Århus Fremad 4-3 til 4-6 og lukkede kampen.

4. minut (0-1)

Gæsterne driver bolden frem fra venstre diagonalt til højre side i en hurtig omstilling. Lucas From snyder Tobisa Noer - tager nogle meter og banker fra lang afstand bolden fladt i mål helt ude ved stolpen.

6. minut (1-1)

FC Roskilde svarer hurtigt igen. Malte Karoli i godt genpres - han erobrer bolden og trækker ind i banen fra venstre side hvorfra han tæsker bolden i netmaskerne.

8. minut (2-1)

Hurtig omstilling af FC Roskilde. Karoli i fuld fart driver bolden frem midt i banen - han spiller bolden kort ud til højre, hvor Mathias "Mac" Christensen var gået med frem - fra en lidt spids vinkel banker han bolden i kassen.

12. minut (2-2)

Afslutning fra gæsterne fra kanten af feltet, der tackles af en Roskildespiller - Monty forsøger at redde den på baglinjen for at undgå at give hjørnespark. Han slår dog bolden ud til at modstander, der resolut sender bolden ind foran mål, hvor Lucas From står klar til at skubbe den over målstregen ved nærmeste stolpe.

37. minut (2-3)

Gæsterne får en hurtig omstilling efter et Roskilde-boldtab midt på banen - igen er det Lucas From, der er på spil. Han får en kort aflevering ind i feltet, og sparker den i mål og laver hattrick.

48. minut (3-3)

Langt indkast af Montell - Hermansen forlænger - Valdemar Schousboe beskytter bolden, der går ind til Monday, der er på pletten ved bagerste stolpe og sender bolden i mål.

70. minut (4-3)

Lang bold frem - Valdemar erobrer og dækker bolden stærkt - han spiller den kort ud i venstre side til Ronny sender den ind ved modsatte stolpen.

72. minut (4-4)

Lucas From på spil igen igen - Han trækker ind fra venstre side og helt ind til omkring tre meter fra buen, hvor han banker bolden ind helt oppe i krydset.

75. minut (4-5)

Gæsterne bryder igennem i FC Roskildes venstre side - bolden kommer helt ned på baglinjen, hvor Mads Skøtt ikke får lukket af - bolden sendes ind foran mål, hvor Søren Andreasen kommer foran Hermansen og sender den i mål.

78. minut (4-6)

FC Roskilde taber bolden i venstre side - og så går det stærkt - bolden sendes på tværs ind til forreste stolpe, hvor Mathias Kubel kommer først og drejer den i mål.

Det blev et vanvittigt spændende målorgie, der desværre endte med en sejr til gæsterne. Som FC Roskilde generelt spillede havde "ørnene" fortjent at snuppe det ene point. Efter kampen sidder man bare med en ærgerlig fornemmelse i kroppen og tænker, at når man scorer fire mål og så alligevel ikke får point, så er det altså bare rigtig "øv"! Omvendt er det selvfølgelig svært, når man lukker seks mål ind. Man må bare have respekt for Århus Fremad, der viste sig at have nogle særdeles effektive offensive spillere, med firemålsskytten, Lucas From, i spidsen. De slog til, når chancerne bød sig.

Næste kamp

Da Jammerbugt FC er blevet taberdømt i deres resterende kampe med 3-0, skal FC Roskilde ikke en tur til det nordjyske på næste lørdag. Derfor er næste opgave for "ørnene" først lørdag, den 17. september 2022, kl. 14:00. Kampen spilles i Roskilde Idrætspark og modstanderne er Brabrand.

KAMPFAKTA

FC Roskilde – Århus Fremad 4-6 (2-3)

Lørdag, den 3. september 2022, kl. 14.00

Roskilde Idrætspark

Tilskuere: 519

2. division

Dommer: Mathias Lykke

Linjedommere: Martin Egtved Munch Jørgensen & Simon Rosenlund

 

Startopstilling:

Christoffer Monty

Valdemar Montell

Emil Staugaard

Andreas Hermansen (anfører)

Mads Julø

Mathias “Mac” Christensen

Lauge Persson

Tobias Noer

Malte Karoli

Monday Etim

Valdemar Schousboe

 

Ikke benyttede spillere:

Rasmus Wedege (målmand)

Joseph Mwamba

 

Kampforløb

4'

0-1

Lucas From (Århus Fremad)

6'

1-1

Malte Karoli (FCR)

8'

2-1

Mathias "Mac" Christensen (FCR)

12'

2-2

Lucas From (Århus Fremad)

25'

Advarsel

Christian Ege Nielsen (Århus Fremad)

37'

2-3

Lucas From (Århus Fremad)

38'

Advarsel

Emil Stausgaard (FCR)

48'

3-3

Monday Etim (FCR)

60'

Advarsel

Valdemar Schousboe (FCR)

70'

4-3

Ronny Larsen (FCR)

73'

4-4

Lucas From (Århus Fremad)

76'

4-5

Søren Andreasen (Århus Fremad)

78'

4-6

Mathias Kubel (Århus Fremad)

85'

Advarsel

Emil Obitsø Nielsen (Århus Fremad)

Ud- og indskiftninger

Tid

Ind

Ud

32'

Mads Skøtt

Tobias Noer

67'

Andreas Maarup

Lauge Persson

67'

Ronny Larsen

Malte Karoli

79'

Sebastian Brodersen

Monday Etim

79'

Oliver Schkolnik

Emil Staugaard