A-truppen

Thygesen efter Esbjerg

Lørdag var Mikkel Thygesens fjerde opgave i spidsen for FC Roskilde. I de første tre kampe ved roret er det blevet til to sejre og en uafgjort - og med lørdagens pointdeling mod Esbjerg, hedder den nu to sejre og to uafgjorte i fire kampe for Thygesen, der fortsætter den ubesejrede stime.

Efter kampen var det en cheftræner, der kunne se tilbage på en begivenhedsrig og underholdende kamp, der var endnu et skridt i den rigtige retning.

“Det var uden tvivl en underholdende kamp for tilskuerne. Jeg syntes, at der var to velspillende hold på banen i dag. Begge hold skabte mange chancer og samtidig med det, var der utrolig flot spil også. Det kan ikke have været kedeligt at være på stadion i dag.

Det jeg hæfter mig mest ved, er vores udtryk i dag. Jeg syntes, at vores udtryk var meget stabilt, professionelt og modent. Vi var gode til at tage temperaturen i kampen og alle var indforstået med gameplanen. Vi skaber de chancer man kan forvente, mod et rigtig stærkt Esbjerg-hold - og på trods af, at Esbjerg scorede tre mål, så syntes jeg faktisk, at vi forsvarede rigtig godt i den anden ende. Vi havde selvfølgelig forventet, at et hold som Esbjerg de ville komme til chancer, men vi håndterede det flot.

Det FC Roskilde som jeg overtog, stod et rigtig godt sted, men jeg synes da, at de ting jeg laver og indfører, bliver taget rigtig godt imod af spillerne. Noget af det der er rigtig vigtigt for mig er, at vi gør tingene som et hold. I dag var et tydeligt bevis på det. Jeg sagde til spillerne i pausen, at hvis man var træt, så vil jeg hellere end gerne vide det, fordi så har vi en bænk der sidder klar til at komme ind og kæmpe - lidt tid inde i anden halvleg er der to spillerne der tager kontakt til bænken og siger, at de er færdige. Det viser, at man sætter holdet over sine egne individuelle præstationer, og så er man nået langt," slutter Thygesen.

I næste weekend møder vi Middelfart på udebane i endnu en topkamp, inden vi den 14. oktober spiller hjemme igen.