A-truppen

Thygesen efter Thisted

Lørdag eftermiddag blev ikke som håbet, da vi tabte med 2-3 på hjemmebane til gæsterne fra Thisted FC. Det var samtidig cheftræner Mikkel Thygesens første nederlag på posten.

Efter kampen var det en skuffet cheftræner, der kunne se tilbage på en kamp, hvor gæsterne var mere effektive i felterne end vi var.

“Udfordringen i dag har i grove træk været, at vi var altdominerende imellem felter - men fodbold bliver afgjort i felterne, og her var Thisted desværre lidt skarpere end os i dag. Fodbold er fodbold, og de ting som Thisted scorer på, var nogle ting som vi havde italesat og trænet hele ugen - og så kommer de desværre først på duellerne. Sådan er det nogle gange i fodbold. Det jeg kigger mest på, er den måde vi kommer tilbage i kampen på. Det er ekstremt vigtigt for os i trænerteamet at se at vores udtryk, selvom vi er bagud 0-3, er godt. At vi faktisk har muligheden for at få point i den her kamp, på trods af et svært udgangspunkt.

Selvom vi taber i dag, er det vigtigste for mig, at kunne se udviklingen i holdet. Hvis man kigger på det, vi har trænet, og det vi har haft fokus på, så har det været det offensive spil. Jeg synes i dag, at vi leverer rigtig godt offensivt, og vi får scoret to mål, ligesom vi skaber rigtig mange chancer. Vi er spildominerende, og de aftaler vi har haft op til kampen med at udfordre i side- og halvrum, får vi løst rigtig godt. Så på trods af, at vi taber kampen og vi får scoret tre mål imod på hjemmebane, hvilket ikke er tilfredsstillende, så synes jeg, at der er god udvikling i det her hold - og vi er stadig på vej det rigtige sted hen.

På næste lørdag venter endnu en svær kamp, hvor vi har nye fokusområder, for at komme det rigtige sted hen. Men jeg tænker, at vi især skal have fokus på den første halve time, efter kampen i dag. Jeg tror, at kampbilledet kan komme til at ligne det vi så mod Thisted. Vi skal hæve bundniveauet og fortsætte den udvikling vi er inde i - sørge for, at vi bliver et stabilt hold, med stabile præstationer. Hvilket jeg langt hen af vejen synes at vi er. Der er selvfølgelig altid fokuspunkter vi kan blive bedre til, og det er noget vi tager i løbet af træningsugen. Men jeg er ikke i tvivl om, at den ærgerrighed og den kvalitet som spillerne har, vil komme til udtryk igen mod Skive.”