aug

Kampreferat

Tre point i sæsonens første kamp

Efter en intens opstart med flere gode træningskampe, var det endelig tid til sæsonstart i 2. Division.

Oprykkerne fra FA 2000 var på besøg i Roskilde Idrætspark - en modstander vi testede formen af imod for få uger siden i en træningskamp.

Trænerstaben havde truppen klar. Den bød på comeback til både Nicklas Halse og Emil Nielsen - mens nye spillere som Roni Arabaci og Alvaro Gomez fik debut fra start.

Herudover var der flere U19-drenge på bænken.

Det var et oplagt FCR-mandskab der løb på banen og kom godt i gang med kampen. Efter lidt over tyve minutters spil bar det frugt, og Andreas Maarup kunne bringe hele byens hold foran fra straffesparkspletten. Herefter blev spillet lidt mere bølgenen og gæsterne fra Frederiksberg blev lukket mere ind i opgøret - uden dog at skabe mange store chancer. En enkelt blev det til, men her var Marco Brylov ikke til at passere.

Efter pausen fortsatte det upolerede spil fra begge mandskaber. Der var tegninger til “det nye spil” under trænerduoen Håkansson og Skogsletten, men fortsat en del at arbejde videre på de kommende uger.

Som anden halvleg skred frem fortsatte det lidt rodede spil, uden at nogle af holdene var farlige foran mål. Vi trækker os sejrrigt ud af sæsonens første opgør og de tre point er trods alt det vigtigste.

Allerede tirsdag d. 8 august klokken 19:00 skal vi i aktion igen, når 1. Runde i Oddset Pokalen spilles på udebane mod B.1908 fra Danmarksserien.

Målet:
1-0 (22’): Udeholdets målmand kom på afveje ude i feltet og fik nedlagt en Roskilde-spiller. Andreas Maarup lagde bolden tilrette på straffesparkspletten og sparkede sikkert bolden i mål.