19
dec

Netværk

Vejlebo Dance Studio danser ind i netværket

Dansegulvet i erhvervsnetværket bliver fyldt, når vi nu byder velkommen til vores nyeste tilføjelse, til et netværk der allerede står øverst på podiet. Vejlebo Dance Studio, centralt placeret i Roskilde, er ny Partner i FC Roskilde - og det er vi rigtig glade for!

Mor/datter-duoen Gitte Vejlebo og Natacha Vejlebo fra Vejlebo Dance Studio glæder sig til at blive en del af FC Roskilde:
“Vejlebo Dance Studio tilbyder dans til alle i alle aldre, der elsker at danse. Der undervises i en bred vifte af stilarter på mange niveauer, herudover arrangeres modeshows, danseopvisninger, tv-shows og diverse events. Vi glæder sig over, at der i partnerskabet medfølger medlemskab af FC Roskilde´s aktive netværk, med spændende aktiviteter og deltagere, som vi glæder os til at hilse på, både til netværksmøder som til hyggelige fodbolddage på stadion.
Vi ser frem mod et spændende år, sammen med jer alle.”

Direktør i FC Roskilde, René Christiansen, byder endnu en Partner velkommen:
“Jeg er rigtig glad for, at vi kan blive ved med at byde nye Partnere velkommen i FC Roskilde og vores erhvervsnetværk. Det er med til at gøre hverdagen utrolig sjov, og samtidig et bevis på, at alt det hårde arbejde vi lægger i at opbygge et stærkt netværk, belønner sig. Jeg ser frem til at byde Vejlebo Dance Studio velkommen.”

Hvad kan du og din virksomhed få ud af at være med i FC Roskildes Erhvervsnetværk? Vil du vide mere om det, så kontakt endelig vores Partnerkonsulent, Nikolaj Worch, på nw@fc-roskilde.dk eller tlf. 4267 3486.