24
il

Netværk

Velkommen til Byens Tagdækker og Tømrer

Efter en sejr på fodboldbanen i weekenden, starter vi selvfølgelig også ugen ud med en sejr i erhvervsnetværket. Vi er glade for at kunne byde velkommen til Byens tagdækker og tømrer, der er ny FCR Partner i FC Roskilde.

Bjarke Rex & Allan Froider fra Byens tagdækker og tømrer
“Vi i Byens tagdækker og tømrer er utrolig stolte og glade for at blive en del af FC Roskildes sponsorkreds. Vi er en virksomhed der værner om lokalmiljøet, og med et sponsorat til FC Roskilde, er vi en del af et fællesskab, som deler samme værdier som os. Vi ser frem til gode stunder på tribunen. Kom så Roskilde!!!”

Partnerkonsulent i FCR, Nikolaj Worch, glæder sig til at hej til nye ansigter:
“Vi er utrolig glade for, at vi endnu engang kan præsentere nye medlemmer i vores eftertragtede erhvervsnetværk. Vi er glade for, at Bjarke og Allan har sagt ja til at komme med ombord hos os. De to herrer kommer ind i netværket med en super energi og lyst til at støtte op lokalt, hvilket er nogle af de ting vi sætter pris på. Vi glæder os til, at resten af vores partnere får glæde af deres gode arbejde, samt høje humør.”

Hvad kan du og din virksomhed få ud af at være med i FC Roskildes Erhvervsnetværk? Vil du vide mere om det, så kontakt endelig vores Partnerkonsulent, Nikolaj Worch, på nw@fc-roskilde.dk eller tlf. 4267 3486.