Netværk

Velkommen til DPU Entreprise A/S

Vi starter ugen med endnu en positiv nyhed fra erhvervsnetværket i FC Roskilde, hvor DPU Entreprise A/S er ny FCR Partner.

Karsten Andersen, direktør i DPU Entreprise, glæder sig til at blive en del af netværket:
“Først og fremmest er vi rigtig glade for, at vi nu er en del af FC Roskilde. Det er et projekt og et erhvervsnetværk vi har fulgt med i, og nu er tiden kommet til selv at hoppe med på vognen. Det betyder meget for os som lokal virksomhed at blive Partner, så vi kan støtte sporten og samtidig blive en del af et forhåbentlig givende netværk. Vi ser frem til et godt år 2023 for os og for FC Roskilde, både på og udenfor kridtstregerne."

Direktør i FC Roskilde, René Christiansen, byder med glæde endnu en Partner velkommen:
“Jeg er rigtig glad for endnu en gang at kunne byde en ny Partner velkommen. Det er ingen hemmelighed, at vores erhvervsnetværk er stærkt voksende, og det er selvfølgelig glædeligt. Ikke kun for os som klub, men i den grad også for vores Partnere, der får mere og mere ud af netværket i FC Roskilde. Jeg ser frem til at byde Karsten og DPU Entreprise velkommen.”

Skal du ikke gå glip af alt det gode fra FC Roskildes Erhvervsnetværk i 2023? Så kontakt endelig vores Partnerkonsulent, Nikolaj Worch, på nw@fc-roskilde.dk eller tlf. 4267 3486.