Netværk

Velkommen til Ekco

Det har aldrig været nemmere at finde det rigtige firmatøj og sikkerhedssko - vi er glade for at byde velkommen til Ekco, der er ny netværkspartner i FC Roskilde.

Glenn Johansen, der er ejer af Ekco, glæder sig til samarbejdet:
“Mig og mit team på i alt 11 medarbejdere, der kun arbejder med logo på tøj og sko til din hverdag, er rigtig glade for, at vi nu er en del af det stærke erhvervsnetværk der er i FC Roskilde.

Efter en rigtig god dialog med klubben var jeg ikke i tvivl om, at vi, som lokalområdets største specialforretning på 450 m2 med firmatøj og sikkerhedssko, skulle være en del af projektet og den videre rejse. Jeg glæder mig til at præsentere mig selv og vores muligheder for alle i netværket – hvor jeg tror, at vi kan få gavn af hinanden. Jeg ser frem til de kommende arrangementer og håber på en oprykning indenfor kridtstregerne.”

Direktør i FC Roskilde, René Christiansen, udtaler:
“Vi er glade for, at vi fortsat kan tiltrække nye partnere og forstærke vores erhvervsnetværk yderligere med flere kompetencer. Jeg har haft en god dialog med Glenn og sætter pris på, at Glenn og resten af Ekco var klar til at blive en del af FC Roskilde. Jeg tror på, at begge parter vil få gavn af samarbejdet.”

René Christiansen er også klar til at tale med dig! Fang ham på rc@fc-roskilde.dk eller tlf. 4038 1038, hvis du og din virksomhed skal være med i Roskilde stærke