11
i

Netværk

Velkommen til Tømrermester Troels Hansen

Arbejdet med vores voksende erhvervsnetværk holder bestemt ikke sommerferie. Endnu en gang kan vi byde varmt velkommen til en ny netværkspartner i FC Roskilde. Tømrermester Troels Hansen har tilsluttet sig et allerede stærkt netværk omkring byens bedste fodboldhold.

Tømrermester Troels Hansen ser muligheden for at danne stærke relationer:
”Vi tager et socialt ansvar og ønsker at være en integreret del af vores lokalsamfund. Derfor ser vi samarbejdet med FC Roskilde som en god mulighed for at skabe stærke relationer og gode oplevelser sammen med andre erhvervsdrivende i Roskilde. Ligeledes glæder vi os til at følge FC Roskildes udvikling på fodboldbanen”

Partner Konsulent i FC Roskilde, Nikolaj Worch, set netværket sprede sig:
“Der skal lyde et kæmpe stort velkommen i erhvervsnetværket omkring FC Roskilde til Troels Hansen. Endnu en gang er det utrolig glædeligt at se, hvor stærkt vores netværk står i hele regionen og at vi ikke begrænser os af bygrænsen. Jeg ser frem til at godt samarbejde.”

Lyder FC Roskildes Erhvervsnetværk som noget for dig eller din virksomhed, så tøv ikke med at kontakte vores Partner Konsulent, Nikolaj Worch, på nw@fc-roskilde.dk eller tlf. 4267 3486.